(+34) 972 095 799

Assegurances de Comunitats de Propietaris de Palamós

Llevant 2.011, S.L., societat d’Agència d’Assegurances Vinculada, amb Registre DGPFAT número AVJ00077GC i Col·legiat número 72555, treballa amb diferents companyies d’assegurances, totes elles conegudes i reconegudes, garantint les millors prestacions al millor preu. Els nostres professionals compten amb una experiència de quasi tres dècades donant assessorament i servei.

Amb l’ànim d’oferir-li una atenció personalitzada amb totes les garanties legals i deontològiques alhora d’assegurar qualsevol risc, el convidem que conegui les propostes que li podem presentar en assegurances de vehicles, embarcacions, vida, salut, comerç, suspensió d’espectacles, responsabilitat civil...a més de les referents a la llar (multirisc), incloent les específiques si vostè és propietari arrendador o arrendatari, com ho són les de garantia de lloguer o de defensa jurídica.

Demani’ns assessorament sense cap compromís. Perquè entenem que preveure el risc i assegurar-lo, és la millor manera de minimitzar els seus efectes.

 

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies